Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange võimla ja staadioni rekonstrueerimise omanikujärelvalvele.

18. juuni 2010
Vändra Aleivalitsus kuulutab välja hanke Vändra võimla ja staadioni rekonstrueerimisele omanikujärelevalve tegija leidmiseks. KOIT kavast finantseeritav Vändra võimla ja staadioni rekonstrueerimine hõlmab Vändra Gümnaasiumi hooneosa- võimla- täielikku rekonstrueerimist s.h välisseinte soojustamist ja vajaliku inventari soetamist/paigaldamist ning Vändra staadionile uue staadioninimaja ehitust ning staadioni rekonstrueerimist s.h rajakatte väljavahetamist ja jalgpallimuru uuendamist. Vändra võimla ja staadioni rekonstrueerimiseks on läbi viidud riigihange, mis hõlmab nimetatud töödele ka vajalikku eelnevat projekteerimisetappi. Läbiviidud riigihanke kohaselt on Töö jaotatud kolme etappi.
I etapis teostatav vajalik projekteerimistöö saab alguse 05.juulist 2010 ning projekteerimise etapi lõpp on 25.august 2010.
II etapis teostatakse võimla rekonstrueerimise ehitustööd, mis saavad alguse peale projekti valmimist ja Vändra alevivalitsuse poolset taotluse esitamist EAS-ile ning selles etapis teostatavad tööd peavad olema lõpetatud 01.02.2011.
III etapis teostatakse staadioni rekonstrueerimiseks vajalikud ehitustööd s.h uue staadionimaja hoone ehitustööd ning selles etapis teostatavate tööde algusaeg on mitte enne kui 01.mai 2011 ning lõpetamine 01.september 2011. aastal.
Omanikujärelevalve teenus hõlmab kõiki Vändra võimla ja staadioni rekonstrueerimiseks teostatavate töödega seotud ning hankedokumentide koosseisus olevast lähteülesandest tulenevaid töid s.h on omanikujärelevalve kohustuseks kontrollida ehitusprojekti vastavust nõuetele. Omanikujärelevalve tegija peab pakkumuses arvestama projekti keskel olevate vabade vaheaegadega.
Tööde peatöövõtja on Eston Ehitus AS ja AS Nordecon Ehitus ühispakkumusena, kogumaksumusega 11 666 004 krooni. Hind sisaldab käibemaksu.
Huvitatud isikule väljastatakse peale taotluse esitamist hankedokumendina:
1.Vändra Gümnaasiumi võimla ekspertiisarvamus;
2.elektripaigaldise plaan;
3.staadioni rekonstrueerimise seletuskiri;
4.Vändra Gümnaasiumi võimla elektripaigaldiste eskiisprojekt;
5.Vändra Gümnaasiumi võimla renoveerimise eskiisprojekt (seletuskiri, joonised)
6.lähteülesanne;
7.staadioni plaan.
8.staadionimaja asukoha plaan;
9.ekspertarvamus Vändra võimla ja staadioni rekonstrueerimise kohta;
10.saali valgustuse näidisarvutus;
11.staadionimaja põhiplaan (vaated)
12.elektripaigaldiste eskiisplaan;
13. staadioni alusplaan.
14.töövõtulepingu projekt.
Pakkumuse esitamiseks vajalike dokumentide kättesaamise aeg: alates 28. juuni 2010, koht: Vändra Alevivalitsuselt aadress: Pärnu-Paide mnt 2 Vändra alev
viis: CD-l ELS saadetisena saaja kulul või kohapeal.
Pakkujale esitatavad nõuded
Pakkuja peab olema registreeritud MTR - is ja tagama, et omanikujärelevalvet tegelikult teostaval isikul oleks vastav kutsetunnistus, mis tõendab vähemalt üldehitusele ja hüdrotehnilistele ehitistele omanikujärelevalve teostamise õigust.
Pakkumuse esitamise tähtaeg on 12. juuli 2010 kell 12.00. Avamine 12.juuli 2010 kell 12.15.
Pakkumuse esitamise vorm
Kirjalik, paberkandjal, kinnises ümbrikus märkega “Vändra võimla ja staadioni rekonstrueerimise omanikujärelevalve. Mitte avada enne 12.juuli 2010 kell 12.15 ”.
Pakkumuse dokumendid
1. Omanikujärelevalve teostamise õigust tõendav dokument (kutsetunnistuse koopia);
2. Pakkuja poolt allkirjastatud lihtkirjalik kinnistus lihthanke dokumentide hulgas oleva lepingutingimustega nõustumuse ja täitmiseks võtmise kohta.
3. Pakkumuse maksumus (koos käibemaksuga ) ehituse omanikujärelevalve teostamise eest.
Hankija kontrollib pakkuja registreeringut MTR –is ise ning registreeringu puudumisel, lükatakse pakkumus tagasi.
Pakkumuse esitamise koht- Vändra alevivalitsus, Vändra, Pärnu-Paide mnt 2 II korrus.
Hankelepingu teostamise tähtaeg
Käesoleva lihthanke teatises olev projekteerimise ja ehitustööde teostamise periood, arvestades etapi vahele jäävate töövabade vaheaegadega.
Hindamiskriteeriumid-Madalaim hind
Soovi korral lihthankel osalemiseks ja pakkumuse esitamiseks vajalike dokumentide kättesaamiseks täidab huvitatud isik kodulehel oleva taotluse vormi (lahtrisse “märkused” esitada projektdokumentatsiooni kättesaamise viis) ja edastab e-postile aadressil: alev@vandra.ee
Kontaktisik: Vändra Alevivalitsus, alevivanem Toomas Sonts, telefon 5056343.





Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Vändra Alevivalitsus , Vändra, Põhja-Pärnumaa vald
+372 443 0330 vandval@estpak.ee
Map-pin

Asukoht

Vändra, Põhja-Pärnumaa vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Vändra, Põhja-Pärnumaa vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. juuli 2010